Gespecialiseerde voetverzorging

Want onze voeten hebben veel te doorstaan.

Niet alleen dragen ze constant ons hele gewicht mee, in ons druk leventje leggen ze wel kilometers af op een dag. Tel daar de extra, externe factoren bij zoals: sporten, het dragen van werkschoenen, gezwollen voeten door het warme weer, … en ga zo maar door.

Voeten vragen dus om een goede en degelijke verzorging.

 

Inge is een gediplomeerd, gespecialiseerd voetverzorgster waardoor haar behandelingen vakkundig zijn en niet enkel esthetisch.

Gespecialiseerde voetverzorging

Wat houdt de behandeling in van een gespecialiseerde voetverzorging?
• het vakkundig onderzoek van de nagels en de huid van de voeten
• het ontsmetten van de voeten
• het knippen van de nagels
• het reinigen van en rond de nagels
• het behandelen van ingegroeide nagels
• het verzorgen van de nagelriemen en nagelwallen
• het verwijderen van eelt, likdoorns en andere oneffenheden
• het behandelen van kloven
• het vijlen van de nagels en eventueel verdikte nagels verdunnen
• een ontspannende voetmassage

Gellak teennagels

De gellak is een middenweg tussen de klassieke nagellak en de geltechniek. Het wordt aangebracht als een doorsnee nagellak en het beschadigt de natuurlijke nagel niet. De gellak wordt uitgehard onder UV-licht en is dus onmiddellijk droog. Het is dun, flexibel, natuurlijk en het biedt tevens een sterke bescherming voor je nagels. Diverse kleuropties zijn mogelijk en op de tenen kan je er wekenlang van genieten.

Luxeverzorging voor de voeten

De luxeverzorging is een een complete behandeling dat bestaat uit een peeling, een masker, een paraffinebad, verwarmde laarsjes en een maasage..

De peeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de opname van producten zoals een masker of een handcrème. Voor een intensieve hydratatie van de handen passen we het masker toe.  Hierna volgt het paraffine-bad waar de handen worden in ondergedompeld.  Door de warme paraffinelaag die zich rondom de huid legt, wordt de bloedsomloop gestimuleerd.  Het werkt ontspannend, kalmerend en bezorgt de huid een gezondere en frisse uitstraling. Ideaal voor droge of gevoelige handen of voor mensen die veel met de handen in het water zitten.  De handen worden nadien in verwarmde wantjes gestoken om alles grondig te laten inwerken.  Als afsluiter een deugddoende voetmassage maakt deze verzorging compleet.

De luxeverzorging, een moment van verwenning, ontspanning en zelfzorg. Bovendien is dit een leuke cadeautip voor elke leeftijd.