Spraytanning

De spraytanning kleurt mooi, natuurlijk bruin en vermengt zich met jouw eigen pigment.

In slechts enkele minuten een natuurlijke, stralende en mooi, bruine teint?  Het kan met de spraytanning. 

De spraytanning lotions waarmee wij werken, zijn uitsluitend samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.  De professionele vloeistof bevat een cosmetische bronzer die onmiddellijk een bruiningseffect geeft terwijl de kleur zich onderliggend in de daaropvolgende uren verder in de huid ontwikkelt. De lotions waarmee wij werken, zijn vrij van parabenen, vrij van aloë-vera (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig aan en ben je sneller droog), zijn anti-aging en creëren geen vlekken. Hiervoor maken wij gebruik van een speciaal ontwikkeld spraytan-apparaat.
Door de verneveling van de lotion over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint.  Hypo-allergeen en geschikt voor elk huidtype.

Heb je een huidprobleem of ben je zwanger?  Dan raden we jou aan om toestemming te vragen aan jouw arts.

De behandeling


Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft de kleur 6 tot 10 dagen. Herhaal je de behandeling daarna, bouwt zich een diepere kleur op. En wat is het leuk dat je onmiddellijk resultaat ziet.

De behandeling zelf duurt slechts 10 minuten. Daar je tijd nodig hebt om je voor te bereiden, reken je het best op 30 minuten alles bij elkaar gerekend.

De lotion heeft enige tijd nodig om te kunnen inwerken.  De tijd die daarvoor nodig is, bedraagt tussen de 5 à 6 uur.  In die tijdspanne raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten.  Hierdoor geef je de lotion de kans zich optimaal te ontwikkelen.

Houdbaarheid


De spraytan houdt gemiddeld 7 tot 10 dagen, afhankelijk van de goede voorbereiding en nazorg.  Het is normaal dat jouw spraytan-teint vervaagt, net als een door de zon gebruinde huid.  Op dezelfde wijze verdwijnt ook een spraytanning.  Dit is een natuurlijk proces doordat de huidcellen zich gemiddeld om de 7 dagen vernieuwen.
Gebruik een voedende bodylotion om jouw huid goed te hydrateren en zo de bruine kleur zo lang mogelijk te houden.

Zonnen na een spraytanning


Zonnen na een spraytan behandeling mag.  Wij raden wel aan om de spraytan lotion eerst goed te laten intrekken in je huid en je huid te beschermen tegen de UV-straling van de zon door gebruik te maken van een bij jouw huid passende beschermingsfactor.

Belangrijke info ivm de spraytanning!

Om de behandeling optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat u vooraf een aantal richtlijnen opvolgt. Deze zijn uiterst belangrijk voor de houdbaarheid van uw kleur.

Download hierbij de richtlijnen van de spraytanning.  Hebt u toch nog vragen?  Contacteer ons gerust.

SPRAYTANNING FINESSE
Word – 195,8 KB 465 downloads