Wees welkom

Inge richtte "Finesse” op in 2007.  Ze startte als nagelstyliste maar al snel kwam daar schoonheidsverzorging en make-up bij.

Verscheidene jaren werkte ze als freelance make-up artist voor talrijke opdrachten en was ze 4 jaar lang de vaste huisvisagiste voor de regionale zender “Tv-Oost Vlaanderen” voor allerlei programma’s, opnames en fotoshoots.

 

15 jaar lang leidde ze een groot schoonheidssalon met een team en tal van behandelingen.  Door die omvang moest ze vooral zien dat alles in goede banen verliep.

Reeds een tijd miste ze de essentie van haar passie: het persoonlijk contact met klanten en het evolueren in haar behandelingen om zo resultaat gericht te kunnen werken en klanten op te volgen.

Daarom koos ze opnieuw voor een kleinschalig instituut waar ze zich nu terug , met een persoonlijke aanpak, ten volle kan focussen op haar klanten, nieuwe technieken en grensverleggende behandelingen.

Haar passie is een gezonde, stralende huid.  Ze legt zich vooral toe op huidverbetering, huidgenezing en huidconditie.  Ze verdiept zich in dermatologie voor schoonheidsspecialistes wat een belangrijke schakel is tussen het instituut en de doorverwijzing naar de dermatoloog.

Ze volgde ondertussen tal van opleidingen en bijscholingen om haar hierin verder te vervolmaken.

 

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste
Erkend door de Belgische Beauty Federatie
Erkend door Besko, beroepsvereninging voor bio-esthetiek en cosmetologie

Erkend Geneo+ center (huidverbetering)
Erkend Noon-Therapist (huidverbetering)

 

Gediplomeerde Nagelstyliste
Gediplomeerd Pedicure
Wimperstyliste
Make-up Artist
Opleiding all-round visagie (Antwerpen)
Opleiding make-up (Jean Pierre Fleurimon Parijs)
Opleiding make-up (MUD Belgium)