Make-up Artist Inge Veris

Al van jongs af aan was ik gefascineerd door make-up.

 

Een beautybox met potloden, lipsticks en poeders was voor mij de ultieme speelgoedwinkel. Vanaf een bepaalde leeftijd begon ik dan ook voluit te experimenteren met make-up en dat liet me niet meer los.
Ondertussen ken ik de impact van make-up en is het een belangrijk onderdeel geworden van ons uiterlijk. Jouw sterke punten accentueren en jouw mindere camoufleren. Want wat is er mooier om het beste uit jezelf naar voor te laten komen? Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en dat straal je uit naar de buitenwereld.

Ik volgde tal van opleidingen in België en genoot daarbij ook een internationale make-up-opleiding in Parijs. Mezelf constant bijscholen is, naar mijn mening, dan ook van kapitaal belang om zoveel mogelijk ervaring en nieuwe technieken op te doen.

Zo werk ik geregeld als freelance make-up artist en was ik 4 jaar lang de vaste huisvisagiste voor de regionale tv-zender “TV-Oost Vlaanderen”.
U kan bij mij terecht voor een beauty make-up, een bruidsmake-up of een privé workshop.

Privé workshop make-up

Welke foundation gebruik ik het best? Hoe laat ik mijn ogen meer spreken? Hoe maak ik mijn lippen voller?
Dat is maar een greep uit de vragen die ik telkens opnieuw krijg.
Wil je jezelf echt goed leren opmaken, met de juiste producten en technieken? Kies dan voor onze workshop

Tijdens onze workshops zijn alle producten ter beschikking om uit te proberen en volop mee te experimenteren.

In de privé workshop draait alles volledig om jou en om jouw persoonlijkheid. Samen maken we een analyse van jouw gelaat en leg ik je bepaalde technieken uit. We kiezen de juiste producten uit en daarmee maak ik je op. Jouw pluspunten gaan we accentueren en je mindere punten camoufleren. Daarna ga je ook zelf aan de slag zodat je weet waar je thuis moet op letten.

Na de workshop krijg je een persoonlijk boekje mee naar huis met algemene tips & tricks en de persoonlijke extra's waar we ons samen op gefocust hebben, worden daarin ook genoteerd voor jou.  En leuk naslagwerkje dus.