Handverzorging

Verzorgde handen en nagels zijn uw persoonlijk visitekaartje. Zij bezorgen je dan ook meteen die eerste, positieve indruk. Het is dus zeker geen overbodige luxe. Heb je probleemnagels of gun je jezelf eens die extra verzorging?

Voor iedere vraag hebben wij het juiste antwoord.

 

Manicure

Een nauwkeurige basisverzorging die bestaat uit een grondige reiniging en verzorging van de natuurlijke nagels en de handen.  De nagels worden in de gewenste lengte en vorm gevijld.  Door middel van verschillende freestechnieken kunnen we de nagelriemen verzorgen tot in de kleinste details. Als afsluiter een verzorgende nagelriemolie en een aangename handmassage.

Luxe verzorging voor de handen

De luxeverzorging is een een complete behandeling dat bestaat uit een peeling, een masker, een paraffinebad en verwarmde wanten en een massage.

De peeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de opname van producten zoals een masker of een handcrème. Voor een intensieve hydratatie van de handen passen we het masker toe.  Hierna volgt het paraffine-bad waar de handen worden in ondergedompeld.  Door de warme paraffinelaag die zich rondom de huid legt, wordt de bloedsomloop gestimuleerd.  Het werkt ontspannend, kalmerend en bezorgt de huid een gezondere en frisse uitstraling. Ideaal voor droge of gevoelige handen of voor mensen die veel met de handen in het water zitten.  De handen worden nadien in verwarmde wantjes gestoken om alles grondig te laten inwerken.  Als afsluiter een deugddoende handmassage maakt deze verzorging compleet.

De luxeverzorging, een moment van verwenning, ontspanning en zelfzorg.  Ook perfect als verjongingskuur, wetende dat de eerste tekenen van veroudering zeer zichtbaar is aan de handen.  Bovendien is dit een leuke cadeautip voor elke leeftijd.