Noon Gelaatspeeling

Noon geeft indrukwekkende resultaten bij huidveroudering, hyperpigmentatie, zonneschade, verlies van elasticiteit, vlekkerigheid, acné, seborrhea en andere huidproblemen

Wij geloven dat iedereen een mooie huid verdient. Met NOON Aesthetics is het mogelijk om indrukwekkende resultaten te behalen bij huidveroudering, pigmentatie, acné en andere huidproblemen.  Door een juiste combinatie van salonbehandelingen en producten voor thuiszorg voelt uw huid op een korte termijn aan als nieuw.

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie die in de producten aanwezig is, is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en chemische peelings te werken, zonder dat u te maken heeft met de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie, vervelling of een onaangenaam (pijnlijk) gevoel.

Heb je niet echt een huidprobleem dan zorgt Noon ervoor om je huid zo lang mogelijk jong en mooi te houden!

Noon verbindt esthetiek en wetenschap

Wat maakt Noon zo uniek ?

 • NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben.
 • NOON is een paraceutisch merk, een gradatie net onder de farmaceutische producten voor de medische branche
 • NOON beschikt over de beste en meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld
 • NOON pakt niet de symptomen of gevolgen van huidproblemen aan, maar de oorzaken.
 • Met NOON werkt u aan een constructieve huidverbetering op basis van klinische studies en wetenschappelijke kennis.
 • Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn, niet aan werkkracht verliezen en in diepere huidlagen geraken
 • NOON kan door iedereen gebruikt worden

Innovatieve ingrediënten

Veel werkstoffen dringen niet door in de diepere huidlagen, omdat de huid een schild vormt tussen ons lichaam en de buitenwereld. Door deze beschermfunctie worden werkstoffen vaak gewoon tegen gehouden.

Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn en niet aan werkkracht verliezen. Bovendien werken de liposomale inkapselingen als transporteur naar de diepere huidlagen, waar ze oplossen en de werkstoffen vrij geven.

Hierdoor komen actieve werkstoffen dieper in de huid met een aanzienlijk betere werking.

 

 

 

 

 

Wat zijn paraceutische behandelingen
producten?

Deze producten/behandelingen gaan tot de onderste laag van de huid, net zoals bij de dermaceutische (medische) behandelingen en/of producten maar door de toevoeging van het DermShield™ technologie kunnen we met hoge doseringen werkstoffen tot in de kern werken zonder de gebruikelijke bijwerkingen.  Dit geeft niet enkel meteen spectaculaire resultaten, maar ze zetten het lichaam zelf ook terug in actie. Dit zijn behandelingen die paraceutisch genoemd worden met medische resultaten.

Ontdek de kracht van "Dermshield™-technologie", aanwezig in alle Noon-producten.

Onze innovatieve DermShield™ technologie stelt NOON Aesthetics™ in staat om een ​​paraceutische huidverzorgingsproductlijn te ontwikkelen die actieve ingrediënten bevat met ongekend hoge concentraties zonder de gebruikelijke bijwerkingen, zoals irritatie, branderig gevoel, roodheid en onaangenaam gevoel.

Hoe vaak moet ik een professionele behandeling laten uitvoeren?

Een professionele behandeling kan je best 1 keer per maand laten uitvoeren. De beste resultaten worden behaald door een combinatie van instituut behandelingen en de NOON producten voor thuis.

Noon behandeling

Boek jij straks jouw eerste Noon-behandeling?  Supergoede beslissing!

Kies voor "eerste Noon behandeling".  Alvorens een Noon behandeling te doen of een kuur op te starten, doen we altijd eerst een huidanalyse via een speciaal, ontworpen Noon-analyse.  Aan de hand daarvan krijgen wij een duidelijk beeld van welke behandelingen we bij jouw huid kunnen toepassen voor een optimaal resultaat.  Noon werkt niet op één aspect, Noon werkt op de complete huidconditie van de huid en dat op zich is al uniek.

We volgen hiervoor dan het Noon-protocolboek waarin we (opeenvolgende) behandelingen kunnen toepassen.  Dit in combinatie met een goede thuisverzorging zal jouw huid verbluffende resultaten opleveren.

Wat is een peeling?

Een peeling is een huidverjongende behandeling waarbij de buitenste laag dode huidcellen worden verwijderd en de groei van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de textuur, het uitzicht en de gladheid wat resulteert in een jonger, uitziende huid.

Ze worden ook gebruikt om fijne lijntjes, rimpels, littekens, verkleuringen, pigmentatie, rosacea en puistjes te behandelen.

Heb je geen specifiek huidprobleem, dan zorgt deze behandeling ervoor om je huid (preventief) zo lang mogelijk jong en mooi te houden.

Hoe ervaar ik een peeling?

Een behandeling doet niet pijn. De Noon therapeut zal gedurende de hele behandeling kijken hoe de huid zal reageren. Soms ervaren klanten een prikkelend gevoel (afhankelijk van persoon tot persoon), dit wil zeggen dat de peeling goed inwerkt in de huid. De Noon therapeut zal dit door bepaalde methodes zo aangenaam mogelijk maken.

Is deze peeling geschikt voor mij?

Een paraceutische peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Er zijn enkele contra indicaties voor het gebruik van deze peelings:

 • chronische huidziekte (lupus, atopisch dermatitis, etc.), herpes en andere huidinfecties
 • bij gebruik van medicijnen die invloed hebben op de huid zoals steroïden, retinoïden, enz.
 • na operaties en andere intensieve of invasieve esthetische behandelingen
 • bij allergische reacties op medicijnen of andere materialen
 • chemotherapie, bestraling.