Handverzorging

Verzorgde handen en nagels zijn uw persoonlijk visitekaartje. Zij bezorgen je dan ook meteen die eerste, positieve indruk. Het is dus zeker geen overbodige luxe. Heb je probleemnagels of gun je jezelf eens die extra verzorging?

Voor iedere vraag hebben wij het juiste antwoord.

 

Manicure

Een nauwkeurige basisverzorging die bestaat uit een grondige reiniging en verzorging van de natuurlijke nagels en de handen.  De nagels worden in de gewenste lengte en vorm gevijld.  Door middel van verschillende freestechnieken kunnen we de nagelriemen verzorgen tot in de kleinste details. Als afsluiter een verzorgende nagelriemolie en een aangename handmassage.

Lakken nagels

Graag een kleurtje op jouw nagels? Dat kan uiteraard en het geeft onmiddellijk dat wauw-effect. Indien gewenst kan de nagellak ook snel terug verwijderd worden met nagellakremover.  De klassieke nagellak is nog steeds niet weg te denken uit onze beautysector.  Een ruime keuze aan diverse kleuren.  Hou er wel rekening mee dat nagellak nog steeds een lange droogtijd nodig heeft.

 

All-in verzorging

Een degelijke verzorging voor de handen dat bestaat uit een peeling en een masker. De peeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de opname van producten zoals een masker of een handcrème. Voor een intensieve hydratatie van de handen passen we het masker toe. De handen worden met het masker in verwarmde wantjes gestoken om alles grondig te laten inwerken.  Als afsluiter een deugddoende handmassage maakt deze verzorging compleet.

Paraffine bad handen

Deze behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen tot in de puntjes. Het paraffine-bad is een bad waar de handen worden in ondergedompeld.  Door de warme paraffinelaag die zich rondom de huid legt, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Het werkt ontspannend, kalmerend en bezorgt de huid een gezondere en frisse uitstraling. Ideaal voor droge of gevoelige handen of voor mensen die veel met de handen in het water zitten.  Perfect als verjongingskuur, wetende dat de eerste tekenen van veroudering zeer zichtbaar is aan de handen. Eveneens sluiten we hier ook af met een heerlijke handmassage.

Luxe verzorging voor de handen

De luxe-verzorging is de combinatie van de all-in verzorging en het paraffine-bad. Deze twee gecombineerde verzorgingen zijn een echte aanrader voor een op en top effect.  Opgelet, bij deze luxeverzorging zit de manicure zelf niet inbegrepen.  Wil je het geheel compleet?  Kies dan voor een manicure bij deze luxe-verzorging.  Bovendien is dit een leuke cadeautip voor elke leeftijd.