Nagels

Verzorgde nagels weerspiegelt jouw persoonlijkheid

Verzorgde nagels zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Het vormt een geheel met het uiterlijk van de huidige vrouw en weerspiegelt meteen jouw persoonlijkheid.
Wil je net iets meer dan een basis manicure? Kies dan voor een gellak, voor de verstevigende BIAB (TM) of voor de traditionele gelnagel.

Verzorgde nagels, dag in, dag uit, met steeds het oog op zorg voor de natuurlijke nagels. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle producten die huidvriendelijk zijn en zo de veiligheid ervan garanderen.

Gellak handen

De gellak is een semi-permanente nagellak, een middenweg tussen de klassieke nagellak en de geltechniek.  Het wordt aangebracht als een doorsnee nagellak en is afweekbaar. De gellak wordt uitgehard onder UV-licht en is dus onmiddellijk droog. Het is dun, flexibel, natuurlijk en het biedt tevens een mooie versteviging voor je nagels. Diverse kleuropties zijn mogelijk en het houdt 14 dagen (of langer).

BIAB™ Nails

“BIAB™” is de afkorting van “Builder In A Botlle” van het officiële merk The Gel Bottle. De BIAB™-behandeling is een hyperflexibele gel en wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen. Per behandeling zullen de nagels steviger worden door deze formule.
Het is een flexibele en verstevigende gel, die je zeer fijn kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor de natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Zo heeft BIAB™ een self-pinchend effect waardoor de natuurlijke c-curve van de klant smaller gaat worden en de natuurlijke nagel er smaller gaat uitzien.
BIAB™ is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

Voordelen van BIAB™ Nails

• geen broze of dunne nagels meer
• herstelt beschadigde nagels
• egaliseert oneffenheden in de nagelplaat
• fantastische hechting
• slanke nagels doordat er een natuurlijke C-curve wordt gevormd
• draagbaarheid tot zelf 4 weken
• steviger dan gellak, minder agressief dan de traditionele gel
• wordt zelfs aangeraden door dermatologen
• beschikbaar in prachtige, natuurlijke tinten, maar tevens ook de mogelijkheid met een kleur af te werken.

Wij werken uitsluitend met de originele producten van The GelBottle !

Gelnagels
Enkel bijwerkingen of op eigen nagels

 

Gelnagels is alom bekend en gaat reeds jaren mee.  Gel is de trendsetter in de wereld van de kunstnagels.  Gel is stevig maar anderzijds ook zacht.

Je kan kiezen voor een naturelle look of een colorgel met of zonder versiering.  Mag het voor jou wat meer zijn, dan hebben wij een uitgebreide keuze in versiering: stickers, steentjes, glitters, stempels, … Zo ben je altijd een beetje uniek.

 

Opgelet! Wij doen geen verlengingen en werken enkel op eigen nagels of een bijwerking op bestaande gelnagels!