Wimpers & Wenkbrauwen

Kleuren wimpers en/of wenkbrauwen

Zijn jouw wimpers en/of wenkbrauwen te licht van kleur of zijn ze wat in contrast met jouw nieuwe haarkleur?  Kies er dan voor om ze te laten verven.  Te bleke wimpers en wenkbrauwen kunnen jou een verouderde of pipse uitstraling geven.  Door ze te kleuren kan dit een immens verschil zijn in gelaatsuitdrukking.

Het voordeel van het kleuren van wimpers/wenkbrauwen is dat alle kleinste en fijnste donshaartjes worden mee gekleurd waardoor ze een voller effect gaan krijgen.

Het kleuren houdt gemiddeld 4 weken, afhankelijk van persoon tot persoon.

Semi permanente mascara
MAXCARA

Maxcara gaat nog een stapje verder dan het kleuren van de wimpers.  Maxcara is een semi-permanente mascara die een mascara-look biedt voor 2 tot 3 weken. We bezorgen jou meer gekrulde wimpers met een mascara-look. Ideaal voor op vakantie, om te sporten of dagdagelijks gebruik en het is tevens waterproof. Maxcara is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.  Het vervaagt geleidelijk met de tijd dus het verwijderen achteraf is niet nodig.

Wimperlift (LVL)

Wimperlift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. De Lash lifting is een dus pijnloze behandeling en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.
Het oogt zeer natuurlijk en heeft een houdbaarheid van 6-8 weken.

Browlift

Coming soon ...