Geneo+

De GENEO mag met recht een uniek apparaat genoemd worden.


Het is het ultieme apparaat voor gelaatsbehandelingen voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid.

Met deze technologieën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit. De huid gaat het zelf doen op natuurlijke wijze. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de biologische klok wordt zelfs teruggedraaid. Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd!

Het is 1 apparaat met 3 bewezen technologieën: OxyGeneo zuurstofverrijking, Ultrasoon en  TriPollar Radiofrequentie. 

Met de GENEO verlegt u uw huidverzorging naar huidverbetering met een direct zichtbaar resultaat.


Finesse is een erkend Geneo+ instituut.

 

 

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert.

Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen.

Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

De Ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan.

Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Geneo GLAM: the pure 24K GOLD facial.

Met Geneo hadden we figuurlijk gesproken reeds goud in onze handen qua resultaten, dat mogen we vanaf nu letterlijk nemen met onze allernieuwste  Geneo 24 karaat puur goud!

Een luxebehandeling voor alle huidtypes.

De allernieuwste huidverbeterende Geneo GLAM is een heerlijke luxefacial die een liftend effect geeft en zichtbaar meer volume.  Het beschermt collageen- en elastinevezels tegen negatieve; externe invloeden en stimuleert de groei en functies van de cellen.  Voor alle leeftijden bekomen we mooie resulaten dankzij de 24k gouddeeltjes waarmee we werken.  Het bezorgt instant het perfecte glow-effect.

 

Opgelet! Bij het online boeken: Geneo boeken + opleg GLAM (+€10,00) selecteren.